Perskindol Swiss Epic Ambassador

Sinds 1 maart zijn wij officieel Perskindol Swiss Epic Ambassador.

Als je er aan denkt om deel te nemen aan deze prachtige meerdaagse in de Zwitserse Alpen, maar nog met bepaalde vragen zit, aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het Swiss Epic team in Zwitserland zorgen we ervoor dat al jouw vragen snel en in het Nederlands beantwoord worden.

Bovendien krijgt iedereen die inschrijft voor één van de Swiss Epic formules een korting van 50 CHF wanneer gebruik wordt gemaakt van de promocode BeMC.

De Swiss Epic heeft plaats van 12 tot 17 september 2016 en brengt de renners van Zermatt, via Leukerbad naar Verbier over de beste single tracks die er te vinden zijn, omgeven door een prachtig Alpenlandschap.

De Swiss Epic wordt verreden in teams van twee personen.

Meer info is terug te vinden op www.swissepic.com. Inschrijven kan via deze link.

About The Author

bemc