BeMC Marathon uitgesteld naar 2017

Tot onze spijt moeten wij aankondigen dat de eerste editie van de BeMC Marathon niet zal doorgaan op zondag 7 augustus 2016 maar verplaatst wordt naar een nog nader te bepalen datum in 2017.

We zijn zeker niet over één nacht ijs gegaan bij het nemen van deze beslissing, maar na grondig beraad zijn we van oordeel dat we momenteel, hoofdzakelijk door een gebrek aan inschrijvingen, niet het hoge niveau van organisatie dat verwacht mag worden van dergelijk evenement kunnen garanderen. In plaats van een wedstrijd af te leveren die niet kan tippen aan de kwaliteit die men van ons gewend is, opteren we er liever voor het project eventjes terug in de koelkast te stoppen om, na evaluatie van wat de oorzaken voor het mindere succes kunnen zijn, in 2017 met een nieuwe lei van start te gaan om van de BeMC Marathon, net als de meerdaagse, een topevenement te maken.

Wij zouden evenwel van deze gelegenheid gebruik willen maken om iedereen die zich al had ingeschreven voor de BeMC Marathon te bedanken voor het vertrouwen (zij zullen in de loop van volgende week allemaal meer info krijgen per mail). Onze dank gaat ook uit naar al onze sponsors en partners OVERSTIM.s, Velda Cycling, Compex Benelux, Conti Nederland, Bike7 België, GripGrab Benelux, G-SKIN CYCLING TEAMWEAR en inzonderheid de gemeente Bertrix.

Tot in 2017!

About The Author

bemc