Stages Cycling wordt partner van BeMC

Wij zijn blij om te mogen aankondigen dat Stages Cycling partner wordt van de BeMC 2017!

Stages Cycling bouwde zijn eerste vermogenmeter zes jaar geleden en had als doel voor ogen een toestel te maken dat beschikbaar was voor elke renner. Amper vijf jaar later helpen Stages vermogenmeters toprenners om wereldkampioenschappen en grote rondes te winnen en vele andere atleten om gewoon hun prestaties te verbeteren. Met een ruim gamma aan vermogenmeters, kan Stages Cycling iedereen ondersteunen in het bereiken van persoonlijke doelstellingen of gewoonweg beter te worden.

Partnership-BeMC-2017_Announcement-final
Ga gerust eens kijken op hun website en bekijk de lichtste vermogenmeter ter wereld (amper 20 gram). Als u meer wil weten over Stages Power meters, bekijk dan snel deze video:

[simnor_media type=”vimeo” url=”https://vimeo.com/145929699″ width=”100%” height=”400″]

About The Author

bemc