BORN nieuwe sportvoedingspartner BeMC

Om een wedstrijd als de Belgian Mountainbike Challenge (BeMC) powered by Specialized tot een goed einde te brengen is het niet enkel belangrijk om over een goede conditie en tiptop materiaal te beschikken, ook tijdens de ritten moet je voldoende gehydrateerd blijven en de nodige energie opnemen om te kunnen blijven presteren.

De BeMC staat al van in de beginjaren bekend omwille van de ruime en uitgebreide bevoorradingen en dat zal ook in 2017 niet anders zijn. Vanaf dit jaar zullen er tijdens elke rit vier bevoorradingen zijn waar de deelnemers kunnen bijtanken. Naast een ruim assortiment van fruit, koeken en andere lekkernijen, zullen er ook overal energy bars en gels ter beschikking liggen. Wij zijn dan ook blij om BORN te verwelkomen als onze nieuwe sportvoeding en –drank sponsor.

De missie van dit in Nederland gevestigde bedrijf is het ontwikkelen en vermarkten van kwalitatief hoogwaardige producten, die op een natuurlijke en ethisch verantwoorde manier een bijdrage leveren aan sportieve gezondheid, beleving en topprestatie voor iedereen die een gezonde of actieve levensstijl nastreeft.

Prestatie van het product en van de sporter gaan hierbij hand in hand. Resultaat: BORN zorgt voor meer sportplezier!

“Net als wij, staat BORN garant voor de beste kwaliteit en hanteren ze voor de productie strenge kwaliteitsnormen. De repen happen makkelijk weg, gels zijn makkelijk te drinken en de sportdranken worden goed verdragen door de maag en zijn niet te zoet. Ideaal dus om probleemloos drie dagen BeMC mee te overleven.”, verklaart organisator Koenraad Vanschoren de keuze voor BORN, “We zijn dan ook blij met TEHAVA, de exclusieve verdeler van BORN in de Benelux, een partner te hebben gevonden die bereid is een langetermijnsengagement met ons aan te gaan”.

About The Author

bemc