C-Bear laat de BeMC vlot draaien

We zijn trots om C-Bear officieel te mogen voorstellen al partner van de Belgian Mountainbike Challenge powered by Specialzed.

C-Bear is een in Peer gevestigd Belgisch bedrijf opgericht door Bart Schouten en de specialist in de markt van de keramische lagers. Elk C-Bear product is door middel van CNC op maat gemaakt voor zijn specifieke behoefte. Geen gedoe met spacers of ringen, gewoon installeren en fietsen, zonder speling of gekraak.

Dit resulteert niet enkel in minder wrijving (en dus meer snelheid en betere prestaties) maar ook in een goede duurzaamheid en dat alles aan betaalbare prijzen. De C-Bear Cyclcross/MTB keramische lagers zijn bovendien speciaal ontworpen voor het rijden in modderig en vochtig terrein. Het speciaal geformuleerd vet en afdichtingen zijn specifiek voor deze rijomstandigheden ontwikkelt. Kortom, ideaal om een zware en veeleisende wedstrijd als de BeMC mee te rijden.

C-Bear zal niet enkel prijzen voorzien voor de verschillende winnaars in de BeMC Open, maar zal ook zijn steentje bijdragen aan de tombola voor alle deelnemers zodat iedereen kans maakt om één van hun schitterende producten te winnen.

We kijken erg uit naar de samenwerking met C-Bear zijn er van overtuigd dat veel deelnemers in de toekomst met hun producten aan de start van menige marathon zullen staan.

Bekijk alvast hun producten op https://www.c-bear.com/nl/

bemc


About The Author

bemc