Nieuw – bike service

[nzs_heading heading=”3″] Bike service [/nzs_heading]

[nzs_heading heading=”5″] Wat? [/nzs_heading]

Gebruik je de tijd tussen de ritten liever om te rusten en te herstellen in plaats van het terug in orde zetten van je fiets? Of steekt het poetsen van na elke rit je gewoon tegen? Dan hebben we nu, in samenwerking met Eric Van Sande, de ultieme oplossing voor jou! De nieuw Bike Service zorgt ervoor dat je je enkel nog met je fiets moet rijden. Het onderhoud laten je over aan professionals. 

Hoe werkt het?

– Bij de online-inschrijving meld je je aan voor de optionele Bike Service

– Onmiddellijk nadat je aankomt, kan je je fiets afgeven aan de speciaal daarvoor voorziene servicepost vlakbij de finish.

– Je fiets wordt vervolgens onder handen genomen door een professional:

  • je fiets wordt volledig gereinigd
  • er wordt een grondige visuele controle uitgevoerd op zoek naar eventuele mankementen (versleten remblokken, ketting, tandwielen, …)
  • de volledige aandrijfriem (ketting + tandwielen) wordt gedroogd en opnieuw gesmeerd

– Amper 15 tot 20 minuten later kan je je fiets in tiptop staat terug oppikken. Als er mankementen worden vastgesteld, wordt je hiervan uiteraard op de hoogte gesteld en kan je terecht bij onze partner Specialized voor herstellingen.

[nzs_heading heading=”5″] Prijs [/nzs_heading]

Voor drie volledige services (op vrijdag, zaterdag en zondag) : 45 €

Je kan de bike service nog steeds bestellen via de wijzigingslink uit je bevestigingsmail. 

Iedereen die inschrijft voor de Bike Service krijgt bovendien gratis een paar sokken van GripGrab en een paar remblokken van Elvedes!

About The Author

bemc