Drinkbussen service

Wil je tijdens de Belgian Mountainbike Challenge zo weinig mogelijk tijd verliezen aan de bevoorradingen? Verkies je je eigen merk van sportdrank? Beschik je niet over een verzorger om jou tijdens de wedstrijd drinkbussen aan te geven? Maak dan gebruik van de drinkbussen service van de organisatie!

Hoe werkt het?

– Elke dag kan je, vanaf 3u voor de start, je eigen drinkbussen (duidelijk voorzien van je startnummer) afleveren in daarvoor speciaal voorziene boxen onder de tent nabij het podium. Er is een aparte box voorzien per bevoorradingspost. Bussen kunnen afgegeven worden tot een in het roadbook en ter plaatse aangegeven tijdstip (afhankelijk van de bevoorradingspost waarvoor ze voorzien zijn).

– De organisatie zorgt ervoor dat de drinkbussen vervoerd worden naar de betrokken bevoorradingspost waar ze, gesorteerd op startnummer (per hondertal) uitgestald worden op een aparte tafel.

– Je kan je lege bussen achter laten bij de bevoorrading (gooi NOOIT lege drinkbussen weg buiten de bevoorradingszones).

– Na de wedstrijd worden de niet afgehaalde en lege drinkbussen terug meegebracht naar de aankomst.

Deze service wordt GRATIS aangeboden aan alle deelnemers! Gelieve enkel je eigen drinkbussen mee te nemen aan de bevoorrading. Wie betrapt wordt op het “stelen” van iemand anders drinkbus wordt bestraft met een tijdstraf van minimaal 15 minuten.

Photo by Jef Pauwels

About The Author

bemc