BeMC 2019 - rit 4

La Roche - La Roche
66 km - 2300 hm

Algemene informatie

De laatste rit is met slechts 66 km weliswaar de kortste, maar mag zeker niet onderschat worden. Er worden twee lussen afgelegd ten noord-oosten van La Roche. Net zoals de voorbije jaren, moet de “muur van Borzée” twee keer overwonnen worden. De tweede maal zelfs als laatste echte helling van de meerdaagse en dus mogelijks beslissend voor de eindoverwinning.

Er liggen op het parcours een aantal mooie technische stukken – waaronder een spectaculaire afdaling richting Maboge en de lange en verraderlijke single track naar berismenil – die na vier dagen afzien, kort voor de finish nog voor het verschil kunnen zorgen.

Deze rit leent zich bovendien perfect voor toeschouwers om de renners verschillende malen te zien passeren.

Bevoorradingen

Limiettijden zijn indicatief en kunnen worden aangepast (naar boven toe) afhankelijk van de weersomstandigheden. Deelnemers aan de BeMC Open die “buiten tijd” aankomen worden nog steeds beschouwd als finisher.

Hoogteprofiel

U kan het verloop van de wedstrijd live volgen Racemap. Aan de hand van meer dan 20 tussenpunten langs het parcours wordt de vooruitgang van de renners visueel weergeven op kaart.

Resultaten

U kan de wedstrijd live volgen de website van raceresult.

Parcours

Parcoursoverzicht

Algemeen overzicht

Algemene informatie

Categorieën

Proloog

La Roche – Parc à Gibier

25 km – 850 hm

Rit 1

La Roche – Manhay – La Roche

77,5 km – 2160 hm

Rit 2

La Roche – Bertogne – La Roche

98,5 km – 2900 hm